Societatea a fost infiintata in anul 2006 si inca de atunci colaboram cu societati precum S.C. Romstal Imex S.R.L., S.C. Genius Distribution S.R.L., S.C. BlackSea S.R.L. sau S.C. Royal N S.R.L. Domeniile noastre de activitate sunt reprezentate de proiectarea, instalarea, verificarea si revizia instalatiilor de furnizare a gazului natural, a instalatiilor termice si sanitare, respectiv comercializarea centralelor termice Immergas, Viessmann, Vaillant, Saunier Duval, Megatherm cu puteri intre 24 si 150 kW, precum si incalzitoare instant, cazane lemne Atmos, Astra, Orlan, boilere, pompe de caldura si instalatii cu panouri solare, accesorii diverse.
Specialistii nostri isi propun sa va ofere solutia completa de care aveti nevoie in ceea ce priveste incalzirea casei dumneavoastra, bransarea la retelele publice de furnizare a gazelor naturale si apei. Materialele folosite au certificat de calitate, lucrarile sunt executate in special din cupru alimentar si polipropilena, radiatoarele folosite fiind Purmo, Korado, HM - toate cu garantie de 10 ani. Societatea noastra se axeaza pe comercializarea de produse premium adaptate la cerintele pietei romaniesti: calitate, pret redus si randament sporit.
Datorita produselor calitative, proiectarii si executiei profesionale, dar si a service-ului asigurat de compania noastra, instalatiile termice si sanitare se vor bucura de o durata lunga de viata, randament maxim si costuri reduse de intretinere. Oferim consultanta in vederea alegerii unei centrale termice - dimensionarea sa este dependenta de numerosi factori pentru a functiona in parametrii optimi.